Nyttårsforsett

Har aldri hatt noe sans for nyttårsforsett. For det første er hele ideen med å vente til nyttår for å faktisk ta en besluttning ganske teit, for det andre er sannsynligheten stor for at man glemmer hva man… uhm… vel, nok om det.

I år, det vil si neste år. Nei, i år. Fra og med i dag, kanskje i morgen, skal jeg begynne å lese hovedartiklene på den norske og engelske utgaven av Wikipedia. Sannsynligheten for å følge opp dette er sånn passe god. Noen dum ide er det jo ikke. Lærerik, ja. Dum, nei.

Det andre, som er en gjenganger, er at jeg skal skrive mer. Blogg, bok, artikler. Egenlig ikke så viktig hva jeg skriver, ettersom sannsynligheten for at dette prosjektet blir fulgt er ufattelig liten. Til gjengjeld slipper jeg å vente helt til neste nyttår hvis det går skeis, for jeg bryer meg jo ikke så mye om nyttårsforsetter. Ikke sant? Jeg kan begynne når jeg vil. Ingen vits å vente til en “merkedag”. Holder med å vente til nærmeste mandag. Mye kortere ventetid, og selvfølgelig mer arbeid og flere skuffelser i løpet av et år.

Ut i naturen. Jeg må mer ut i naturen. Ta med kamera. Enkelt og greit. Sunt for helsa, godt for moralen. Tror dog jeg venter til det blir litt mer enn 0 grader, samt slutter å regne.

Sånn. Da har jeg iallefall 1 av 2 i dag. Er vel på tide å lese litt på Wikipedia da.

2 thoughts on “Nyttårsforsett

  1. Å, sånne prosjekt er geniale. Og det er jo aldri feil å lære noe nytt. Jeg brukte random-linken til wikipedia en periode på omtrent samme måte. Synd at jeg er en mester til å starte nye prosjekt, men elendig til å gjennomføre de over lengre tid…

Leave a Reply