Light It Magazine

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips til mine norske, fotointeresserte, venner her på Google Plus. Det er dog dessverre to mindre betingelser:

1. Du må ha en eller ha tilgang til en iPad.
2. Du bør ha en blits som kan brukes “off-camera”, altså som kan beveges bort fra kamera.

For noen dager siden lanserte Scott Kelby og Kelby Media Group et nytt iPad magasin kalt “Light It Magazine”. Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra hytta, hvor tilfeldigheten vil ha det til at min iPad blir brukt mest, og jeg kan på det varmeste anbefale dette magasinet til alle fotointeresserte. Da spesielt til de som liker å leke med lys.

Første utgaven er gratis, så hvis du sitter med en iPad er det ingen grunn til å ikke sjekke ut denne appen. Det kan være en fordel å være på trådløst nett, ettersom utgaven som lastes ned er på i overkant av 300MB. Men etterpå kan man jo til gjengjeld lese den hvor man vil. Som i mitt tilfelle er på hytta, hvor interenett er en mangelvare.

Fremtidige utgaver kommer til å ligge på $2.99, altså i underkant av 20 kroner med dagens kronekurs.

Så hvis det er innevær der du er, finn frem iPaden og last ned Light It Magazine.

Sjekk også ut nettsiden til Scott Kelby og Kelby Training.

http://www.scottkelby.com/
http://kelbytraining.com/

Leave a Reply