Haugesund Triatlon 2015

Søndag som var arrangerte Haugesund Triathlon Klubb Haugesund Trialon 2015. Altså, arragementet het Haugesund Triatlon 2015, og arrangøren var Haugesund Triathlon Klubb. Legg merke til at klubben bruker den internationale stavemåten (for triatlon) i navnet sitt.

Jeg tok turen bortom med kamera mitt og knipset et par bilder. Et par hundre. Eller, rett over tusen bilder da, om du vil. Det er jo så fort gjort.

Nedenfor er et par bilder fra både svømme- og løpeetappen. Syklingen ble litt vrien å dekke når jeg selv gikk til fots. Alle bildene er tatt med mitt gamle Canon 5D kamera med 200mm objektiv. Men; enkelte bilder er tatt med effektive 280mm da jeg har brukt en 1.4x extender. Det gjorde selvsagt at jeg mistet ett stopp med lys, fra f/2.8 til f/4.

Klikk på bildene for å se dem i større størrelse.

 

2 thoughts on “Haugesund Triatlon 2015

Leave a Reply