Fra arkivet: 16. mai 2009

Jeg har tatt et dykk i arkivet og sett om det er noen bilder der som tåler dagens lys. Eller i dette tilfelle, litt kveldssol. Alle bildene er tatt rundt Stakkestadvatnet i Tysvær.

Stakkastadvatnet
Kveldssol ved Stakkestadvatnet

Det er spesielt en ting som slår meg med dette bildet. Og det er forhåpenligvis noe du ikke kan se nå lenger. Dette bilde ble tatt før jeg gikk til anskaffelse av sensorrens. Bilde var full av små flekker, og med det så mener jeg en plass mellom 50 og 60 større og mindre støvflekker.

Her er en litt annen komposisjon fra omtrent samme sted men litt tidligere på kvelden.

Stakkestadvatenet
Kveldssol ved Stakkestadvatnet

Og enda litt tidligere, rundt 15 minutter før de to øverste, tok jeg dette.

IMG_9900
Hytteidyll

Kanskje jeg skulle tatt en kveldstur der igjen. Det er noen år siden sist.

Leave a Reply