Ryvarden Kulturfyr

På søndag tok jeg en tur ut til Ryvarden Kulturfyr i Sveio. Med litt over en halvtimes kjøring etterfulgt av 2 kilometer gange planla jeg det slik at jeg skulle være ved fyret like før solnedgang, litt etter klokken 6 om kvelden.

Vel fremme var neste oppgave å se på mulige komposisjonelle utsnitt som brukte fyret som en del av motivet. Det ble litt mer krevende enn jeg hadde tenkt meg siden terrenget ikke var helt slik jeg hadde forestilt meg det.

Ryvarden

Uansett, etter å ha gått litt rundt fant jeg et par plasser som virket lovende. I så si alle bildene valgte jeg å ha med selve fyret, men jeg tok også ett og annet  rent bilde av havgapet og skyene. Et annet mål var å få fanget mest mulig av fargene i solnedgangen, men siden det var overskyet så ble det ikke fargene like kraftig som lørdagen.

Ryvarden

Jeg føler likevel at jeg fikk et par gode bilder. Det nytter ikke å sitte hjemme hvis man skal bli bedre. Da må man ut og praktisere. Selv mener jeg at jeg har god kontroll på det tekniske, så fokuset fremover vil fremdeles være på komposisjon.

Leave a Reply