Bokliste

I perioder kjøper jeg bøker raskere enn jeg rekker å lese dem. Det er litt som med faner i nettleseren, jeg åpner flere nettsider og tenker at disse, disse skal jeg lese når jeg bare får litt mer tid.

Mitt nyeste tilskudd i samlingen — Permanent Record av Edward Snowden — plukket jeg opp på Den Lille Bokbutikken i Haugesund i dag.

Jeg har satt opp en liste — i tilfeldig rekkefølge — over bøker jeg håper å få gjort unna i løpet av høsten/vinteren. Kjenner jeg meg selv rett så vil en del stå igjen når vårken kommer, mens noen andre har kommet til (og blitt lest) før den tid.

 • Steve Jobs — Walter Isaacson (påbegynt)
 • Factfulness — Hans Rossling (påbegynt)
 • Permanent Record — Edward Snowden
 • Kusnten å tenke klart — Rolf Dobelli (påbegynt)
 • The Catcher in the Rye — J.D. Salinger
 • Ninteen Eigthy-Four — George Orwell
 • Det er ledelse — Bjarne Berg Wig
 • Sapiens — Yuval Noah Hariri
 • 12 Rules for Life — Jordan B. Peterson
 • Educated — Tara Westover
 • Hjernen er Stjernen — Kaja Nordengen
 • Frank Aarebrot — Liv Skotheim og Martin Larsen Hirth (påbegynt)
 • Grensen — Erika Fatland

Lista over bøker som står uleste er sannsynligvis over dobbelt så lang, men dette er de utvalgte “få” — så får vi se da, hva jeg rekker.

Leave a Reply