Dårlig med oppdateringer

Huff, jeg er nok ikke verdens beste til å oppdatere denne bloggen. Likevel er det 40-70 personer som klikker seg innpå hver dag, eller rundt tusen i måneden, men det er for det meste trafikk fra Google og andre søkemotorer, og nærmest alltid fra det store utland.

Likevel så sitter jeg her og lurer på å skrive mer på norsk. For tiden så er jeg ikke så interessert i å skrive om hvordan man løser ymse tekniske mysterier, eller så mye annet for den slags skyld. Men skulle jeg nå finne på å skrive noe så vil jeg helst dreid det hele om til fritid og foto, noe jeg forsåvidt har prøvd på før.

Jeg håper som alltid på en fin høst etter en ganske våt og trist sommer, men må innrømme at det er fristende å legge en backup-plan for høstferien, for det finnes grenser for hvor mye surt og vått vær jeg orker å utsette meg for.

Legger med et bilde fra Friluftslivets dag i Haugesund som var nå på søndag 2. september. For en gangs skyld var det ikke regn.

Leave a Reply