Skygger fra 2006 og en herre med slips

Ser ut som planen min med å publisere ett bilde om dagen på pixelpost ikke går helt etter planen, jeg må tydligivis skjerpe meg litt. Har ikke fått tatt noe særlig nye bilder den siste uken, så nå når jeg endelig oppdaterer så er det med et bilde fra arkivet. Nærmere bestemt 8. august 2006.

IMG_3410

Noen bilder har jeg riktignok tatt, men det er mest lek med blits innendørs. Likevel, det må jo gjøres med stil. Det mest krevende, utenom å fly frem og tilbake mellom hver gang jeg setter på selvutløseren, er å få fokus til å treffe. Bildet under er tatt med 200mm, og da sier deg seg selv (for de som kjenner faget), at fokusområdet kan være rimelig smalt. Jeg opererte på en plass mellom f/7.1 og f/8 for å være på den sikre siden.

Selvportrett

Ja, jeg har pyntet meg for anledningen. Hvem kan vel motstå enn mann med slip?

 

Leave a Reply